Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şiir defterim
şiir defterim

FARKINDA OLMADAN GENÇLİĞİM YİTİP GİTTİ

Yorum

FARKINDA OLMADAN GENÇLİĞİM YİTİP GİTTİ

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

267

Okunma

FARKINDA OLMADAN GENÇLİĞİM YİTİP GİTTİ

ACIMASIZ YILLAR YIPRATTI BENİ
YERSİZ ZAMANSIZ GEÇİP GİTTİ YILLARIM
SAÇLARIMA AKLAR DÜŞTÜ
FARKINDA OLMADAN GENÇLİĞİM YİTİP GİTTİ
ADETA KURUMUŞ BİR YAPRAK GİBİ
SAVRULURUM BİLİNMEZLİĞE DOĞRU

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Farkında olmadan gençliğim yitip gitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farkında olmadan gençliğim yitip gitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FARKINDA OLMADAN GENÇLİĞİM YİTİP GİTTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL