Üzülme hakkını yediler diye Onun mükafatı büyük Başka bir yerden Kat katını verir Ve o müsaade etmeyince Hiç bir şey olmaz Güven ona Seni kimse Doğru yoldan caydıramaz
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hakkını bile bile yedirenlere ve kısır döngü olacağını bile bile destekleyenlere hak tanzimi diye bir şey yok.."Allah akıl vermiş ve "düşünmez miziniz?..Akletmez misiniz diyor?.
Bu dizeler, hayatın zorlukları ve adaletsizlikleri karşısında sabır ve direnç göstermenin önemini vurguluyor. Şair, haksızlığa uğrayan bir kişiye hitap ediyor ve ona, yaşadığı haksızlığın telafisinin büyük olacağını hatırlatıyor. Yüreğinize sağlık, hocam. Saygılarımla ve sağlıkla. İyi geceler dilerim
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.