Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
içimdeki sevda
içimdeki sevda

Ne haldeyim

Yorum

Ne haldeyim

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

270

Okunma

Ne haldeyim

NE HALDEYİM

Hasreti yaşamak kolaymı sandın
Gelde gör sevdanla ne haldeyim
Kapatıp gözlerimi hayale daldım
Gelde gör sevdanla ne haldeyim

Sevgimi saklamdım uzattım elimi
Bu imkansız dedin büktün belimi
Çaresiz kaldım lal ettin sen dilimi
Gelde gör sevdanla ne haldeyim

Tabipler çaresiz derdim bilinmez
Sen olmayınca yaralarım dinmez
Diller suskun hiç haberin gelmez
Gelde gör sevdanla ne haldeyim

Sustu yüreğim dertlerim azarken
Gözyaşları yanağımdan sızarken
Kalem elimde aşk şiiri yazarken
Gelde gör sevdanla ne haldeyim

Sesini duyunca derdim kaybolur
Çaresiz bekleyiş belki son bulur
Kısmetse melvlam yazmışsa olur
Gelde gör sevdanla ne haldeyim

Sadi KURT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ne haldeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne haldeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne haldeyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL