Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
adnanhiçyılmaz
adnanhiçyılmaz

Geçmişin keşke si arasında şimdinin iyi ki si arasında değilsin

Yorum

Geçmişin keşke si arasında şimdinin iyi ki si arasında değilsin

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

332

Okunma

Geçmişin keşke si arasında  şimdinin iyi ki si arasında  değilsin

Geçmişin keşke si arasında şimdinin iyi ki si arasında değilsin

Sana şiirler yazmak gelmiyor içimden
Canım eskisi kadar istemiyor seni
Eskisi gibi bakmıyorum sana
Eskisi gibi gülümsemiyorsun bana
canım demelerin kulağımda çınlamıyor artık
biliyorum artık sende yabancısın
Geçmişin keşke si arasında
şimdinin iyi ki si arasında değilsin
benim dünyaya yabancı olduğum gibi
tanımıyorum artık seni uğrunda yazacak şiirlerim yok artık
üzerine alınma ha aklımda değilsin olurda aklının bir kösesinde gelirsem
unut o yazdığım onca şeyi hatırlanmaya bile değmezsin
Geçmişin keşke si arasında
şimdinin iyi ki si arasında değilsin

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Geçmişin keşke si arasında şimdinin iyi ki si arasında değilsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçmişin keşke si arasında şimdinin iyi ki si arasında değilsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geçmişin keşke si arasında şimdinin iyi ki si arasında değilsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL