İnsanların elinden hayalleri alınacak olursa, başka ne zevkleri kalır? foostenelle
barış-istan
barış-istan

hayatın imtihanı

Yorum

hayatın imtihanı

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

287

Okunma

hayatın imtihanı


sebepli, sebepsiz
az, çok
adeta hep var
"güçlü mana" diyememek

tersinden var, düzünden var
ortasından var
var oğlu var..

daha "hayatın imtihanı"
demek için ne bekliyorsun
Güçlü Mana!
de ve kal..

eğrilme an meselesi
bulanma üç ay
sanma uzak

bunca insan
ne demedi acep?..

de seni geçsin şeytan?..


.......





Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hayatın imtihanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayatın imtihanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayatın imtihanı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ha
Hasan demirel, @hasandemirel
24.3.2024 00:05:50
5 puan verdi
Cok güzel tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL