Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barış-istan
barış-istan

gidişat

Yorum

gidişat

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

273

Okunma

gidişat

dünya sonuna doğru hızla gidiyor..

ve atlatamayacağız kaygısı..

nasıl birikmiş bunca çetrefil
ve nasıl düzelmez?..
bir gram az buçuk yarım dirhem
hep aşağı hep ters
hiç mi düşünmeyeceğiz?...

sonu belli fakat bizi de götürecek bu şekilde
mücadelesiz
"beter ol" deyip gideceğiz

tersine döneceksin anladık
ama bırak da az biz gidelim düz
be hey şaşkın dünya


....



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gidişat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidişat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gidişat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
14.3.2024 07:32:46
5 puan verdi
Anlamlıydı..Her şey tersine giderken nasıl gidilir ki düz?..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL