Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

İMANLA BİR ETTİM BU VATANI

Yorum

İMANLA BİR ETTİM BU VATANI

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

261

Okunma

İMANLA BİR ETTİM BU VATANI

İMANLA BİR ETTİM BU VATANI

İMANLA BİR ETTİM BU VATANI

Ben gönül verince vatana
İmanla bir ettim bu vatanı
Saygım sonsuzdur ona
Yüreğimle bir ettim bu vatanı

Şehidim var nurludur yeri
Vatan için verildi canı
Yerlerde kalmadı şükür kanı
Şehidimle bir ettim bu vatanı

Bizim için vatan kanlı bayrak
Kanlar aldıkça sallanır bayrak
Aşka düşünce dalganlanır bayrak
Sevdamla bir ettim bu vatanı

Geliyor sesleri Allah diyerek
Kurşun vuruldu hemde bilerek
Mehmetçikler şehit can vererek
Mehmetçikle bir ettim bu vatanı

Kutsal bildim ben bu vatanı
Unutma asla sende yatanı
Senin için can verendir sahibi
Can verenle bir ettim bu vatanı

Küçük şair can yürek

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İmanla bir ettim bu vatanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmanla bir ettim bu vatanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İMANLA BİR ETTİM BU VATANI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL