Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Zeynep Karabulut
Zeynep Karabulut

Bulutsu Bir Düş

Yorum

Bulutsu Bir Düş

( 5 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

293

Okunma

Bulutsu Bir Düş

Bulutsu Bir Düş

Ellerime iyi geliyorsun,
Seviyorum sessizce,
Sözlerim parlıyor üzerimizde.
Tıpkı bir bulut sakinliği an,
Tıpkı bir su yeşili,
Her yanımız yumuşacık duvarlarla çevrili..

Sevgili,
Ne güzel bir hayal bizimki.
Bembeyaz bulutlar üzerinde uzanmak gibi.

İyi geliyorsun anlasana
Gördüğüm ilk günden beri,
Tüm çatlaklarımdan sızdı sevgi.
Tüm boşluklarım sanki hiç olmamış gibi.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bulutsu bir düş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulutsu bir düş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulutsu Bir Düş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL