Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
FARUK TEZEL
FARUK TEZEL

Gel

Yorum

Gel

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

201

Okunma

Gel

Gel

Uzak diyarlardan çıkıpta gelsen
Karanlık dünyamda ışığım olsan
Ne kadar hasretim ne kadar bilsen

Gel bahtı karalım
Gel gönlü yaralım
Gel derdi sıralım gel
Gel gözü maralım
Güneşim ol gel
Dünyama doğ gel gel .

Güler isen bilki bende gülerim
Gelir isen bahçemde açar güllerim
Sensiz karanlıktır geçmez günlerim.

Gel bahtı karalım,
Gel gönlü yaralım
Gel derdi sıralım gel
Gel kaşı kemanım
Mehtabım ol gel
Dünyama dol gel gel.

Faruk Tezel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL