Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

TÜKENMEZ HİÇ BİTMEZ ONUN SEVGİSİ

Yorum

TÜKENMEZ HİÇ BİTMEZ ONUN SEVGİSİ

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

341

Okunma

TÜKENMEZ HİÇ BİTMEZ ONUN SEVGİSİ

TÜKENMEZ HİÇ BİTMEZ ONUN SEVGİSİ

Tükenmez hiç bitmez onun sevgisi
Gülüşü güllerin açtığı Gülşen
Girmedi kalbime onun gibisi
Gözleri cemredir gönlüme düşen

Denizi andırır gözleri mâvi
Sözleri rûhumu eder tedâvi
Sîneme sığmıyor ondaki sevi
Sözleri cemredir dilime düşen

Aşkımdır onunla duyarım gurur
Yanımda o varsa içim hep huzur
Hayâtı paylaşmak en büyük onur
Sevdâsı cemredir ömrüme düşen

Turgay Kurtgün 05 / 03 / 2024

SEVİ=güçlü sevgi ve bağlılık
duygusu aşk sevdâ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tükenmez hiç bitmez onun sevgisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tükenmez hiç bitmez onun sevgisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜKENMEZ HİÇ BİTMEZ ONUN SEVGİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL