Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Recep Ünver
Recep Ünver

Koşapınar

Yorum

Koşapınar

( 3 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

265

Okunma

Koşapınar

Koşapınar önü söğüt
Büyükleri verir öğüt
Hem efendi hemde yiğit
Canım kurban koşapınar

Çeşmeleri kıbleye doğru akar
Büyükleri sevgi saygı aşılar
Köy odalarında ahbaplık dostluk kaynar
Canım kurban koşapınar

Mazisi yuvuz sultan selime dayanır
Sorarsan eğer hafızlarıyla meşhur
Gidenler kavuşma hasretiyle yanar
Canım kurban koşapınar



Erzurum aşkale koşapınar mahallesi
VATANIM

Recep ÜNVER Saygılarımla.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Koşapınar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koşapınar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Koşapınar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.3.2024 11:23:38
Beğeni:
10
Okunma:
265
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL