Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şiirdünyam
şiirdünyam

KALPMİ DİLMİ GÖZLERMİ YALAN SÖYLER

Yorum

KALPMİ DİLMİ GÖZLERMİ YALAN SÖYLER

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

406

Okunma

KALPMİ DİLMİ GÖZLERMİ YALAN SÖYLER

KALPMİ DİLMİ GÖZLERMİ
YALAN SÖYLER
BİLEMİYOR İNSAN
HANGİSİ YALAN SÖYLER
ALDATIR İNSANI
BİLEN VARMI İÇİNİZDE
HAYAT NE ACIMASIZ
İNSAN İNSANI TANIYAMIYOR
İNSAN HER SÖZE İNANIP KANIYOR
SONRADA ACISINI ÇEKİYOR
KİME GÜVENİP KİME GÜVENMEYECEĞİNİ
BİLEMİYOR İNSAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalpmi dilmi gözlermi yalan söyler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalpmi dilmi gözlermi yalan söyler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALPMİ DİLMİ GÖZLERMİ YALAN SÖYLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL