Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Sadegül
Sadegül

Gitmek istiyorum.

Yorum

Gitmek istiyorum.

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

317

Okunma

Gitmek istiyorum.

Gitmek istiyorum,
Kendimden, geçmişten, gelecekten,
Herşeyden, herkesten.
Gidemiyorum,
Sadece yüreğimdekinden.

Üşüyor; Hayallerim, umutlarım,
Geçmişim, geleceğim...
Üşüyor ruhum, yüreğim...

Güneş’in son ışığı,
Yağmurun son katresi,
Hasretin ilk buluşması,
Gidenin son bakışı gibisin...

Sadegül Kılıç
03.08.2023

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gitmek istiyorum. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitmek istiyorum. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gitmek istiyorum. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL