Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
direniş
direniş

SENİN İÇİN DÖRTLÜKLER

Yorum

SENİN İÇİN DÖRTLÜKLER

( 5 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

328

Okunma

SENİN İÇİN DÖRTLÜKLER

SENİN İÇİN DÖRTLÜKLER

...................................MUTLU PAZARLAR CANLAR
Sen çok uzaklardasın
Bu pazar kederdesin
Ela gözlerinde yaşlar
Onu beklemektesin...

Mavi Denizler durgun
Şuh gönüllerde hüzün
Yâr göğüne bakarken
Ateşlerin içinde közün.

Üzülme sen gelecek
Mavi çiçekler açacak
keskin kışın ardından
Kalbin, özün gülecek...

Zafer Direniş senindir
Onun sevdası sendir
senden kimse alamaz
.....’ı onun tek kalbidir...

Mor leylaklar bahçede
Üveyklerin pencerende
Bekle sen, aşk gelecek
Cemreler düştüğünde...

Zafer Direniş
...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Senin için dörtlükler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin için dörtlükler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİN İÇİN DÖRTLÜKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL