Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yeldaödek
Yeldaödek

Kaç Günümüz Kaldı ?

Yorum

Kaç Günümüz Kaldı ?

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

436

Okunma

Kaç Günümüz Kaldı ?

Çok tuhaf herşey ,
Bazen can buluyor,
Bazen de can çekiştiriyor...
Hayaller , umutlar sönüyor.
Yıllarını veriyorsun,
Ömrünü feda ediyorsun .
Ama o akan su bile durmazken ,
Mücadele oluyor hayatımızın adı ....
Hani o da sabiırsız bir nehir gibi
Yarını beklemiyor ....
Şimdi kaç günümüz kaldı ki ?
Sevmek için
Zaferlerimiz için
Vuslarımız için
Sevinçlerimiz için
.......

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaç günümüz kaldı ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaç günümüz kaldı ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaç Günümüz Kaldı ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL