Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gezgin_Sair_
Gezgin_Sair_

Adsız

Yorum

Adsız

1

Yorum

20

Beğeni

0,0

Puan

338

Okunma

Adsız

Haykırdım!
Hiç kimse duymadı
Sessiz çığlıklarımı.
Yoruldum!
Dağ ,dağ üstünde
Hepsi benim sırtımda.
Konuştum!
Dinletemedim.
Sustum!
Anlatamadım.
Her şeye rağmen
Hayata tutunuyorsam,
Vardır elbet bir sebebim.

Gezgin_Şair Şubat / 2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Adsız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adsız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adsız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ecedemet
ecedemet, @ecedemet
11.2.2024 22:08:03
Rabbim sizi o sebepten ayırmasın inşallah değerli kardeşim.
Yazan yüreğiniz her zaman daim olsun.

Selam ve en derin saygılarımla...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL