Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

ASKER OCAĞI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR 1210

Yorum

ASKER OCAĞI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR 1210

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

407

Okunma

ASKER OCAĞI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR 1210

BEN BİR ASKERİM BİR MEHMEDİM
ASKER OCAĞI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR
ASKER OCAĞI VATAN SEVDALILARIN YERİDİR
BİLİRİZKİ SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ
BİLİRİZKİ NAMERDİN GÖZÜ VATANIMIZDADIR
HALKIMIZ HUZUR İÇİNDE YAŞASINLAR DİYE
UCUNDA ÖLÜM OLSA BİLE CANIMIZ PAHASINA
KORUYUP SAVUNURUZ
GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN VATANIMIZI
KİMİLERİ İÇİN BU GEÇERSİZDİR TEK DÜŞÜNDÜKLERİ ŞEY
BEN BEDELLİ GELMİŞİM EĞİTİME NİYE ÇIKACAKMIŞIM
BANA NE EĞİTİMDEN ŞUNDAN BUNDAN
BOŞU BOŞUNAMI PARA YATIRDIK O KADAR
ONLAR İÇİN PARA VATANDAN DAHA DEĞERLİDİR
DÜŞÜN BİR KERE PARAYI HER ZAMAN BULURSUN
AMA KAYBEDİLEN VATANI KOLAY KOLAY BULAMAZSIN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Asker ocağı yan gelip yatma yeri değildir 1210 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asker ocağı yan gelip yatma yeri değildir 1210 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASKER OCAĞI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR 1210 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL