Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AYSE 09
AYSE 09

BU GÜNDE AKŞAM OLDU

Yorum

BU GÜNDE AKŞAM OLDU

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

368

Okunma

BU GÜNDE AKŞAM OLDU

Bu gümde akşam oldu
Bir yaprak düşdü dalından
Bir sayfa kapandı ömürden
Zaman nasılda çabuk geçiyor
Ey şubat
Bu ne hız bu ne koşmaca
Yorulmazmısın hiç
Bir hafta bitiyor yine
Göründü cuma günü
Dostlar
Cuma geceniz ve gününüz mübarek olsun
Ölenlerin kabri nur mekanları cennet
Kalanla sabır selamet
SONSUZ SAYGIVE SEVGİLERLE
AYŞE KARAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bu günde akşam oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu günde akşam oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GÜNDE AKŞAM OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
8.2.2024 18:51:42
5 puan verdi
Amin !..Amin!..Amin!..Güzel dilekler için.Allah sağlık versin.Huzur-afiyet versin. Cumanın hayrı ve bereketi cümlemizin üzerine olsun.Hayırlı akşamlar diliyorum.Sağlıcakla.Saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL