Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
şair67
şair67

Gönül adamı olmak farklı bir şey

Yorum

Gönül adamı olmak farklı bir şey

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

368

Okunma

Gönül adamı olmak farklı bir şey

Gönül adamı olmak farklı bir şey

Kinden, kibirden, öfkeden
Benlikten,
Kendini beğenmişlikten
Uzak,
Halk adamı

Dostluk, barış, kardeşlik
Anlayışı ile
Yola çıkan

Yaşlı, genç, kadın, erkek,
Çocuk demeden
Sevgi, saygı, dostlukla
Kucaklayan
Gönül köprüsü kuran
Ali başkan

İşte budur, size, asaletinize,
medeniyetinize, fazilletinize
Yakışan

Yaşlı, hasta çınarları
Mahalleleri de, köylerinde
Çat kapı ile ziyaret etmek
Hasbihal etmek
Bir başka güzel

Gelmiş, geçmiş başkanlar
Arasında
Halkla gönül köprüsü kurmak
Ali Bektaş başkana özel

İyi ki şirin kozlumuza
Başkansın
Üç dönemdir, şirin ilçemize
Başkan olarak,
En yakışansın

Sevgili Ali başkanım
İyiki varsın

_______şair 67 _______
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gönül adamı olmak farklı bir şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül adamı olmak farklı bir şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül adamı olmak farklı bir şey şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL