Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet düpel
Mehmet düpel

GEÇMİŞ YAŞANANLARI

Yorum

GEÇMİŞ YAŞANANLARI

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

266

Okunma

GEÇMİŞ YAŞANANLARI

Geçmiş yaşananlarını
Hayatın güzel anları olarak diline düşüremiyorsan
Unutmak elde değil duygusuna sığınmanın anlamı olmaz
Düşüncelerinizde üzgünlük veren anları
Unutabilmek adına geçmiş anları silmek
Gelecekte mutlu anlarım var benim diyebildiğiniz
Geçmişle kendinizi yargılamaktan kurtulmak olur
Aklınızda ve hayatınızda
Güvenin mendireği yıkılmış sığınacak bir liman hep olacaktır

MehmetDüpel 20240801

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geçmiş yaşananları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçmiş yaşananları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEÇMİŞ YAŞANANLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL