Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kaya1978
kaya1978

Şefkat

Yorum

Şefkat

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

277

Okunma

Şefkat

Şefkat
Şefkat varsa bir yürekte
Kendimi incitir onu incitmem
Şefkat varsa bir yürekte
Ölüm gelse bile asla terk etmem

Şefkat varsa bir gönülde
Ruhumu gönlüne köle ederim
Şefkat varsa bir gönülde
Kırana dünyayı zindan ederim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şefkat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şefkat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şefkat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
1.2.2024 20:57:32
Tebrikler güzeldi, yüreğiniz dert görmesin.
vefalı kaleminiz daim ilhamınız bol olsun,
anlam ve anlatımıyla güzel bir eser olmuş,
ellerine emeğine sağlık nice şiirlere diyor,
saygılarımla esenlikler diliyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL