Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

YÜREKLER

( 10 kişi )

1

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

352

Okunma

YÜREKLER

YÜREKLER

Bel veriyor o direkler,
Umudu yitik yürekler.

MUHTAÇ ETTİN
Çaldın beni taştan taşa!
Muhtaç ettin o kardaşa!

ŞAN
Şu dünyadan silinir san,
Her an baki kalmalı şan.

YALNIZ ÖMÜR
Sensiz kalış züldür bana,
Yalnız ömür keder bana!

NANKÖR
Yoldan çıktı nice banker!
İnsanoğlu olmuş nankör.

KAMUS
Korunsun haya ar namus,
Zehirdir zakkum o kamus!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Yürekler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürekler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çerkez Kızı
Çerkez Kızı, @cerkezkizi
28.1.2024 16:20:19
5 puan verdi
HARIKA EMEKLERINIZE SAGLIK MUHTESEM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL