Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet düpel
Mehmet düpel

YALNIZLIK

Yorum

YALNIZLIK

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

214

Okunma

YALNIZLIK


Yalnızlık
Hayatın içinde var olan
Çukurlardan sadece bir olasılık
Zor olansa başa geldiğinde
Yalnızlığınızın içine arada bir
Söz düşümü olsun isterken
Bir şeylerin meşguliyetine
Buluşabilmek
Belki bir anlık zaman olsa da
Mutlu olmak olası diye düşünebildiğinizde
Uğraşı zamanı yalnız anlarınızı
Unutturur olması doğru seçenek
Sakın ola ki süreçte içinizle dertleşmeyin
Unutmadan meşguliyet yalnızlığın örtüsüdür

MehmetDüpel 20112503

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL