Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

NE HALE GELDİK.

Yorum

NE HALE GELDİK.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

548

Okunma

NE HALE GELDİK.

NE HALE GELDİK.


Kimseler sarmaz kanayan yarayı.
İnsanlardan üstün tuttular parayı.
Olmuşlar padişah yaptılar sarayı.
Kaldık sessiz hep ne hale geldik.


Fitneyle fesatlık ülkemizde çoğaldı.
Fakirlere yoksullara dolu kar yağdı.
Şehitler geldi analar bacılar ağladı.
Kaldık sessiz hep ne hale geldik.


Yazık oluyor halklara şanlı millete.
Yobazlar hainler binmişler kıymete.
Gericiliği akılsızlığı getirdiler devlete.
Kaldık sessiz hep ne hale geldik.


Fehmi.
Zenginin oldular bunlar kanadı kolu.
Parayı yapmışlar hak din iman yolu.
Hırsız bunlar camiden çaldılar halı.
Kaldık sessiz hep ne hale geldik.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne hale geldik. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne hale geldik. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE HALE GELDİK. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL