Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AYSE 09
AYSE 09

yağmur

Yorum

yağmur

( 3 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

434

Okunma

yağmur

gözü yaşlı bulutların
damlaları kırpiklerim de
dostlarım
sevginiz öyle büyük ki
tahht kurdu gönlümün her köşesinde
bir dünya kurdum aranızda
sizlerle yaşıyorum
ömrümün sonbaharını
hep yanımda oldunuz sağ olun
sizleri çok seviyor saygılarımı sunuyorum
ayşe karan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yağmur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yağmur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
12.1.2024 08:34:08
Günaydın Kandiliniz Cumanız mubarek olsun Gönülden kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL