Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
At
Atacan Çapraz

Önemli Olan Neydi?

Yorum

Önemli Olan Neydi?

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

319

Okunma

Önemli Olan Neydi?

Önemli olan sevmek miydi?
Yoksa sevilmek mi?
Bulamadıktan sonra aşkı
Önemli olan neydi?

İki kişilik aşk olmayınca
Sevdiğin kapını çalınca
Ama yanında olmayınca
Önemli olan neydi?

Üzüntüden kendini kaybedince
Acılardan dolayı sessizleşince
Muhtaçken sevdiğine
Önemli olan neydi?

Kavuşamayınca sevdiğine
Zaman bile değersizdi
Duygular alırken senden seni
Senin için ne değerliydi?

Hayaller gerçekleşemiyorken
Bahsedilemezken aşktan
Güçsüz hissedince kendini
Anlar mısın o zaman değiştiğini ?

Sen parçalarken kendini
Sevginin bile yokken değeri
Sen unuttuğunda kendini
Önemli miydi ne düşündüğüm?

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Önemli olan neydi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Önemli olan neydi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Önemli Olan Neydi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL