Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Barış Ozan Zeyrek
Barış Ozan Zeyrek

BAŞIBOŞ

Yorum

BAŞIBOŞ

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

313

Okunma

BAŞIBOŞ

BAŞIBOŞ
Alıp başımı gitsem diyorum,
Alıp başımı,bir başıma,başıboş,
Güler misin?
Alıp başımı, bilinmeyen yerlere, taşlık,kayalık,kıraç,
Allah’ın var, insanın yok olduğu yerlere
Söver misin?
Alıp başımı,iç sevdamla, iç müziğimle,sevdanla,
Özgür kuşlara söyleyerek sevdanı,çığlık çığlık,
Ağlar mısın?

Barış Ozan ZEYREK
Mart 2011/Mudanya

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Başıboş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başıboş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞIBOŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL