Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

İlle De Sen

Yorum

İlle De Sen

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

358

Okunma

İlle De Sen

İlle De Sen

İlle De Sen

bu kalbim seni severken
başkasına yelken açmaz
gönlüm senle çarparken
başka rıhtıma demir atmaz
fırlama mustafa
yürekten sever
sonsuza kadar
İlle De Sen

dünya durdukça
hayatımda seni
isterim gülüm
gir tenime
gir ruyalarıma
benim ruhum sensin
çıksın yollar sana
inan birtanem
İlle De Sen

21 32 04 09 2020

şiir:Mustafa Seven Kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İlle de sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlle de sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İlle De Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL