Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hüseyin çelebi
Hüseyin çelebi

Erken derken

Yorum

Erken derken

( 3 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

386

Okunma

Erken derken

‘Hasbiyallâhü ve ni’me’l-vekîl’
Ey nefsim sen aradan çekil
Nefis kebazelige doymaz
Üzerinde sevap koymaz
Dünya işleri ne haddime
ben nefsimden sığınırım Rabbime
Doğduğumuzdan beri ölüme açtık yelken
Henüz daha çok erken
Derken
Dünya fani
ölüm ani Ben inancımı satmam
Kim nasıl anlıyor yaşıyor bakmam
Benim için yüce yaradan
Gerisi sıradan ve
Resulullah efendimizin ayak izi
Benim yerim Dizinin dibi
Sanki yaklaştım gibi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Erken derken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Erken derken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Erken derken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
siyah-beyaz
siyah-beyaz, @siyah-beyaz
23.12.2023 02:45:25
Fikir, zikir
Niyet, amel
Mübarek olsun

Güzel niyet, Güzel örnek
Saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL