Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
Sadri Haşimoğlu
Sadri Haşimoğlu

Hayat Dediğin

Yorum

Hayat Dediğin

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

511

Okunma

Hayat Dediğin

Her şeyin sonu var. Unutma bunu
Dünyalar güzeli olsan ne yazar
Bitecek devranın, gelecek sonu
Ebedi, ezeli olsan ne yazar

Bir gün kapanır bu açılan yara
Sonra da hesaba gelecek sıra
Eninde sonunda düşecek yere
Hasbahçe gazeli olsan ne yazar

Sonsuzluk isteyen elbette çoktur
Ölümden öteye başka köy yoktur
Her canlının sonu yine topraktır
Nakışlı bezeli olsan ne yazar

Haşimoğlu her gün bir ders alırsın
Nereye gidersen ordan gelirsin
Günün geldiğinde sen de ölürsün
Tanrı’nın özeli olsan ne yazar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayat dediğin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat dediğin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat Dediğin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL