Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Asrın Şairi
Asrın Şairi

ONA YANARIM

Yorum

ONA YANARIM

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

296

Okunma

ONA YANARIM

ONA YANARIM

ONA YANARIM

Sılam Kars’tır Memleketim dünya
Çok Seneler Önce Bitmiş Bu Rüya
Hayalim Yıkılmış Dökülmüş Suya
Viran Olmuş Gitmiş Ona Yanarım

Dostlara Yazayım Güzel Bir Destan
Bize fayda gelmez Akraba dosttan
Ne bağımız kalmış nede bir bostan
Viran Olmuş Gitmiş Ona Yanarım

Doğunun gülüydü geçmiş zamanlar
Ne konaklar kalmış nede harmanlar
Yıkılmış dökülmüş taştan hamamlar
Viran Olmuş Gitmiş Ona Yanarım

Kimsesiz Yalnızım Gurbet Elinde
İsmim Reklam Olmuş Elin Dilinde
Bütün yük burada benim belimde
Viran olmuş Gitmiş Ona Yanarım

ZİYANİ DİYOR Kİ Cesur Kalemim
Siz Gibi Dostlara Olsun Selamım
İşte bu dertlerden doğdu elemim
Viran Olmuş Gitmiş Ona Yanarım

ÖZTÜRK ERBEK
Kültür bakanlığı şairi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ona yanarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ona yanarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ONA YANARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL