Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
barbor
barbor

BALIK HAKLARI

Yorum

BALIK HAKLARI

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

335

Okunma

BALIK HAKLARI


Kimbilir
hangi balıktın sen
balık hakları olmayan
belki türküleri bile
muamma
bedavadan suyun
dışında
hiçbir cazibesi
bulunmayan,
soframa kadar
geldiysen
bir kralın
soyundan geliş
kadar şanslı
bir varlıktın sen
özel bir adın
olmasa da
nereden çıktığı
belli olmayan
bu vicdani şiir
şimdilik
idare eder seni
belki farklı
bir yüzyılda
rakıyla değil
şarapla...


İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Balık hakları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Balık hakları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BALIK HAKLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL