Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Genç Türk
Genç Türk

Dünya âlem görsün

Yorum

Dünya âlem görsün

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

453

Okunma

Dünya âlem görsün

Gelin canlar bir olalım
Dünya âlem görsün bizi
Toplanıp bütün olalım
Dünya âlem görsün bizi

Sesimizi duyan gelsin
Ulu emre uyan gelsin
Atasını seven gelsin
Dünya âlem görsün bizi

Haykıralım âlemlere
Dayanalım alimlere
Uzanalım ilimlere
Dünya âlem görsün bizi

Anadolum ağlamasın
Anam kara bağlamasın
Bacım yürek dağlamasın
Dünya âlem görsün bizi

Genç Türk’ünü seven gelsin
Vatanını seven gelsin
Devletini seven gelsin
Dünya âlem görsün bizi

Muzaffer Önler / Elazığ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dünya âlem görsün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya âlem görsün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya âlem görsün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL