Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mehmet düpel
Mehmet düpel

YAŞANMIŞLIĞINIZ

Yorum

YAŞANMIŞLIĞINIZ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

221

Okunma

YAŞANMIŞLIĞINIZ

Yaşanmışlığınız
Neyi nasıl yaşamak istediğinizi bilmek gibi
Hislerinize güveniyor olmanız
Şimdilerde hayatın akışına uyum sağlamanın
Zorluğunda olan zamanın
Gelecek anlardaki halleriniz sizi düşündürür oluyorsa
Başka bir dünya yaşamı varda
Sizinde farkında olmayacağınız anlamına gelmez
Yarınlar dünlerin yaşanmışlığından
Beslendiği hayatın gerçeklerindendir
MD 20232811

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşanmışlığınız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşanmışlığınız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞANMIŞLIĞINIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL