Kötülük etmeden piþman olmanýn en iyi þekli, iyilik etmektir. bretonne
Asrýn Þairi
Asrýn Þairi

ÖÐRETMENLER

Yorum

ÖÐRETMENLER

1

Yorum

2

Beðeni

0,0

Puan

469

Okunma

ÖÐRETMENLER

ÖÐRETMENLER


Bizim Gibi Öðrenciyi Sevenler
Baþýmýzýn tacý bu öðretmenler
Bizleri Bugüne Getiren Sizler
Baþýmýzýn tacý bu öðretmenler

Sizlerle Aðladýk Sizlerle Güldük
Gözümüzün yaþýn beraber sildik
Sizleri Tanýdýk Öðretmen bildik
Baþýmýzýn Tacý Bu Öðretmenler

Bizler Ýçin her an güler Yüzleri
Derslerde Kamçýlar Tatlý sözler
Öðrenciye Bakar parlar gözleri
Baþýmýzýn Tacý Bu Öðretmenler

Ziyani’yi burda görmeden giden
Diploma’ yý bize vermeden giden
Þehir köy kasaba demeden giden
Baþýmýzýn Tacý Bu Öðretmenler

ÖZTÜRK ERBEK



Paylaþ:
2 Beðeni
(c) Bu þiirin her türlü telif hakký þairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Þiirlerin izin alýnmadan kopyalanmasý ve kullanýlmasý 5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Yasasýna göre suçtur.
Öðretmenler Þiirine Yorum Yap
Okuduðunuz Öðretmenler þiir ile ilgili düþüncelerinizi diðer okuyucular ile paylaþmak ister misiniz?
ÖÐRETMENLER þiirine yorum yapabilmek için üye olmalýsýnýz.

Üyelik Giriþi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
25.11.2023 10:50:11
Baþýmýzýn tacý,baþý taç olan,
Ýnsanlýk adýna insanla dolan,
Çocukla yaþayýp genç ile solan,
Baþýmýzýn Tacý Bu Öðretmenler...

Nurettin GÜLBEY
Saat :09:10
25.11.2023
Yalova

Tebrikler Saygýdeðer Üstadým...Anlamlý ve güzel bir þiir,kutlarým...Selam ve saygýlarýmla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakký, aksi ayrýca belirtilmediði sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan þiir ve yazýlarýn telif haklarý þair ve yazarlarýn kendilerine veya yetki verdikleri kiþilere aittir. Sitemiz hiç bir þekilde kâr amacý gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnýzca bilgilendirme ve eðitim amacýyla sunulmaktadýr.

Sitemizde yer alan þiirler, öyküler ve diðer eserlerin telif haklarý yazarlarýn kendilerine veya yetki verdikleri kiþilere aittir. Eserlerin izin alýnmadan kopyalanmasý ve kullanýlmasý 5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Yasasýna göre suçtur. Ayrýca sitemiz Telif Haklarý kanuna göre korunmaktadýr. Herhangi bir özelliðinin kýsmende olsa kullanýlmasý ya da kopyalanmasý suçtur.
ÜYELÝK GÝRÝÞÝ

ÜYELÝK GÝRÝÞÝ

KAYIT OL