Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Erdalkoca
Erdalkoca

Otur da Dinle

Yorum

Otur da Dinle

( 3 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

357

Okunma

Otur da Dinle

Gel gardaşım şöyle otur da dinle
Hasbihal edelim biraz seninle
Etrafına bir bak kimler kiminle
…Haşa bir yerine Türklük batanlar
…Kör mahallesinde ayna satanlar

Sürü başı çoban, sirkte hokkabaz
İmamla müezzin, zangoçla papaz
Fesli, cüppeli, sakallı, yobaz
… Helal lokmasına haram katanlar
… Kör mahallesinde ayna satanlar

Haşa gardaş haşa, sözün kabası;
Kazması, küreği, dirgen, yabası
Arsızı, hırsızı, mafya baba
…Bir lokmada üç köfteyi yutanlar
…Kör mahallesinde ayna satanlar

Hep doksanda gardaş yediğin goller
Figüran olursan değişmez roller
Sırtımızda kene gibi troller
…Abdestli namazlı oruç tutanlar
…Kör mahallesinde ayna satanlar

14.11.2023

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Otur da dinle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Otur da dinle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Otur da Dinle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmylrm
Ahmylrm, @ahmylrm
15.11.2023 04:47:01
Çok doğru. Sevgiler.
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
15.11.2023 01:19:42
5 puan verdi
Anlamlı bir şiirdi hocam tebrik ederim saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL