Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
barbor
barbor

ÖLMEZLER

Yorum

ÖLMEZLER

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

514

Okunma

ÖLMEZLER


Yarın aslında
ölmemiş
birinin
ölüm
yıldönümünü
anacağız
bulutlar
gökyüzünün
bir bölümünü
kapasada
arkasında yine
gökyüzü vardır
hem bulut da
gökyüzüne
dair değil midir
güvercini
uçmaktan
alabilirsiniz
ama uçmayı
güvercinden
alamazsınız
yarın aslında
ölmemiş birinin
aramızdan
yürüyüşüne
bakacağız
yaşamaya
dair ne varsa
ona yakın
bir yere koyacağız.

İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölmezler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölmezler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLMEZLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
9.11.2023 22:51:49
5 puan verdi
Muhteşem !..Yaşamaya dair ne varsa...borçluyuz O'na..Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet-minnet ve saygıyla anıyoruz.Kalemi ve duyarlı yüreği selamlıyorum.Sağlıcakla.Saygıyla.
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
9.11.2023 22:46:51
Bazı insanlar bedenleriyle değil fikir ve ruhlarıyla yaşar ve yaşatılır çünkü barbor tıpkı Atatürk gibi

Sevgi ve selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL