Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şair67
şair67

Nedense olmadı

Yorum

Nedense olmadı

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

396

Okunma

Nedense olmadı

Nedense olmadı

Siyasete girdim
Ben bir ağabeylik rolüne soyundum
Olmadı
Arkadaş, dost, sırdaş, yoldaş bulur Güncel olaylarını, memleketin gidişatı
Vatandaşın ekonomik durumunu konuşur,

Dertlerimizi tasa keder sevinçlerimizi bire bir yaşayalım
Hosça vakit geçirelim,
Ömrü neşe ile tüketelim dedik yine olmadı

Mamafi tüm arzu ve isteklerime rağmen!!!
Yüreğime insanlık güneşi, dostluk yoldaşlık güneşi
Nedense doğmadı.

_____şair 67 ______
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Nedense olmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nedense olmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nedense olmadı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hülya demirbaş
Hülya demirbaş, @hulyademirbas
6.11.2023 14:40:46
5 puan verdi
Hiç birimiz tam olarak ulaşamıyoruz hayatın anlamına .
Lakin mevzu yolumda bulunmaktir.
Olduğu kadar olmayan kader deyip.

Kaleme saygımızla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL