Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Erkan Yücel
Erkan Yücel

RAMAK KALDI

Yorum

RAMAK KALDI

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

373

Okunma

RAMAK KALDI

Nefsin peşine düştük
Allah’tan olduk ırak
Biz ustaya dönüştük
Şeytan zavallı çırak
Nafiledir adalet
Hak, güzellik aramak
Yakın kıyam, kıyamet
Belki de kaldı ramak...

Erkan Yücel



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ramak kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ramak kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RAMAK KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gül'enyüz
Gül'enyüz, @gul-enyuz
2.11.2023 03:16:53
5 puan verdi
Az söz ile çok şey anlatmak marifettir. Tebrikler 👏👏👏
superisi77
superisi77, @superisi77
2.11.2023 01:36:58
5 puan verdi
Kısa,öz ve çok manidar.
Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL