Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Servet Bardak
Servet Bardak

Düşünürüm Yarınları

Yorum

Düşünürüm Yarınları

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

466

Okunma

Düşünürüm Yarınları

Düşünürüm Yarınları

Düşünürüm
...Yarınları..

Kocaklarım insanları
Düşünürüm yarınları
Sevgiyle bal yapar arı
Sevgiyle güzel yaşamak
.
İnsan olmak ayrı duygu
Başta geliyorsa saygı
Sevgiye olmaz ki kaygı
Sevgiyle güzel yaşamak
.
Paylaşarak güzelleşir
Kuzular hazla meleşir
Huzurla hayat gülleşir
Sevgiyle güzel yaşamak
.
Sevgi sevgi hep diyorum
Sevgiye ederim yorum
Sevgi saygı için varım
Sevgiyle güzel yaşamak
.
Serveti sevgiyle yaşar
Derya gibi dolup taşar
Sevgiyle köz ile pişer
Sevgiyle güzel yaşamak
.
22.10.2023 Pazar
Servet BARDAK


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Düşünürüm yarınları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşünürüm yarınları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşünürüm Yarınları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
28.10.2023 16:52:03
5 puan verdi
Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Nice 100.Yıllara Kavuşmamız dileklerimle!..
Selamlarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL