(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
terkedilirsiniz bazen , ve hiç suçunuz yokken, ya hayat sebep olur olanlara, yada hısım akraba, çırpınışlar boşunadır,gözyaşları anlamsız girilmiştir niyetine bir kere, çaresiz kapanır yollar ve hayat mecbur bırakır alışmaya ,
evet
bende mecburum sensiz yaşamaya, isyanım yok kaderime, her gece yastığımı ıslatmak adetim oldu artık. alışırım sevdiğim SEN yoluna devam et..
Kutluyorum güzeldi dizeleriniz. Saygı ve selamlarımla.
terkedilirsiniz bazen , ve hiç suçunuz yokken, ya hayat sebep olur olanlara, yada hısım akraba, çırpınışlar boşunadır,gözyaşları anlamsız girilmiştir niyetine bir kere, çaresiz kapanır yollar ve hayat mecbur bırakır alışmaya ,
evet
bende mecburum sensiz yaşamaya, isyanım yok kaderime, her gece yastığımı ıslatmak adetim oldu artık. alışırım sevdiğim SEN yoluna devam et.. ******************************************
O yastıktaki yaşlar ne isyan değilde? Anadolumuzun halâ kanatılan yarası. Artık sevenleri sevenlere bırakmalı
Çok güzeldi...Tebrik eder, Selamlar, saygılar sunarım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.