Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet düpel
Mehmet düpel

ŞEHİTLERİN ANASI

Yorum

ŞEHİTLERİN ANASI

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

277

Okunma

ŞEHİTLERİN ANASI



Anaların kucağıdır çocuklukta sığınaklar
Her suç sonrası sığınılan sıcaklıktır
Duygudur sığınmadır
İçten gelen sarılır sarmalar küçük bedeni
Çöpten sakınır bağrına basar okşar sonsuza
Büyütür ninnileriyle uykusuz gecelerinde
Her dem verdiği sevgiyle
Okullara gönderir yemez yedirir
Gölge ederken kendini
Bir baktığında büyümüş fark eder
Sevincidir büyütüp gönderdiği
Biriciği gururudur vatan bekleyen evladı
Kolay geçmez zaman
Hep hasrettir bacalardan yükselen
Sesini duyabilmek
Kokusunu alabilmek uğraştır
Ana yüreği geleceği günü sayarken sızısı olur
Hislenir
Duymak istemese de
Kulakların da çınlar sözcükler
Başın sağ olsun
Söylenecek ne kalmıştır ki ana yüreğine
Sadece “Vatan sağ olsun “

20061110

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şehitlerin anası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehitlerin anası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİTLERİN ANASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL