Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Sadegül
Sadegül

Hüzün...

Yorum

Hüzün...

( 4 kişi )

3

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

405

Okunma

Hüzün...

Hüznün dar aralığındayim!

Bir Işık arıyorum, nafile!

Güneş’i de kara bulutlar kapladı! ,

Tutunduğum dallar da elimde kaldı!

Kime gitsem, kime şikayet etsem bilmiyorum!

Sadegül Kılıç
24.04.2022

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hüzün... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüzün... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gül'enyüz
Gül'enyüz, @gul-enyuz
17.10.2023 14:49:53
Yaradana et şikayeti ötesi nafile çaba...
Tebrikler...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
17.10.2023 08:19:36
5 puan verdi

*** HÜZÜN... *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
17.10.2023 06:06:32
5 puan verdi
yüreğiniz dert görmesin
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL