Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

GİDİYORUM İSTANBULDAN 985

Yorum

GİDİYORUM İSTANBULDAN 985

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

402

Okunma

GİDİYORUM İSTANBULDAN 985

SON TREN İSTASYONDAN KALKMAK ÜZERE
SON VEDALAŞMALARDAN SONRA
TREN HAREKET ETTİ
SALLANAN ELLER SALLANAN MENDİLLER
YAVAŞ YAVAŞ İNDİ
İSTASYON YAVAŞ YAVAŞ BOŞALIYOR
TİPİ TİPİ KAR YAĞIYOR
ADETA İSTANBUL BEYAZA BÜRÜNMÜŞ
GİDİYORUM İSTANBULDAN
BENİ BURADA TUTA BİLECEK HİÇ BİR ŞEY YOK
ACIDAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY VERMEDİ İSTANBUL BANA
SONKEZ İZLİYORUM İSTANBULU
GÖZLERİMDEKİ YAŞLAR İLE
BİR DAHA GERİ DÖNMEYECEĞİM
BİR DAHA GELMEYECEĞİM İSTANBULA
KIRGINIM İSTANBULA
ELVEDA ACIMASIZ İSTANBUL

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidiyorum istanbuldan 985 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorum istanbuldan 985 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDİYORUM İSTANBULDAN 985 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL