Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
NİHAT. AYDOGAN

AÇIK MAVİ....

Yorum

AÇIK MAVİ....

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

416

Okunma

AÇIK MAVİ....

AÇIK MAVİ....

Uzayıp giden soluk gecelerimde

Sana arsızlığımın pençesinde

Zar zor gören gözlerimle

Açık mavi ruhlum

Sana bir gömlek dokudum



Genç kızların emeklerini

Yaşanmamış aşkların dileklerini

Ve ketenlerin en yumuşak liflerini

Dere tepe aradım, buldum

Sana bir gömlek dokudum



Giy şöyle

Bak kendine aşk aynasında

Çok yakışacak sana

Olursa bir tebessüm

Sonbahar dudaklarında

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Açık mavi.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açık mavi.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇIK MAVİ.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL