Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Noah
Noah

Göç Başlasın

Yorum

Göç Başlasın

( 6 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

566

Okunma

Göç Başlasın

Göç Başlasın

“Zaman değilde insan geçiyor gibi.
Evvela hevesi, Sonra kendisi…. ”İçimdeki keşkelerin sesini kısıyorum..
Ömrünün hâkimi sen değilsin.
Hayatın en acı hikayesi; heba edilmiş yaşamlarımdır...
Bazıları insanın yüreğine dolanıyor, istesende silinmiyor...
Göğsünü yarıp gösteremiyorsun, insanlar da anlamıyor işte. - Geç kaldım, her şeye biraz, kendime çok.
Gitmekle kalmak arasında bir yerlerde ömür çürüttük..
“Bazen beklemek lazım, en güzeli için...
”Belki de kırgınlığım kendime..
“İnsanın kendini bulması çok uzun bir yolculuktur. Bazen yol biter yine kendimiz olamayız.” - Geç kaldım, her şeye biraz, kendime çok.
Göç mevsimi geliyor ; yavaş yavaş
Göç deyipte gecmeyin.
Bir hayattan bir diğerine..
Ve; köşesine çekilmiş bir ömür..
Vakit tamam ; Göç başlasın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Göç başlasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göç başlasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Göç Başlasın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.9.2023 10:46:14
5 puan verdi

*** GÖÇ BAŞLASIN *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
neneh.
neneh., @neneh-
22.9.2023 06:22:31
5 puan verdi
Muhteşem!..Hayata dair ve hayatın içinden seslenen ve derinliği olan şiir.Üstadı selamlıyorum.Sağlıcakla.Saygıyla.

Başlasın demekle bile başlamıyor göç.
Bu öyle bir devran ki cidden anlaması güç.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL