Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

ZORBALAR HER YERDE 908

Yorum

ZORBALAR HER YERDE 908

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

419

Okunma

ZORBALAR HER YERDE 908

HAYATIN İÇİNDE SAPIKLAR CANİLER HIRSIZLAR
ZALİMLER MAGANDALAR ZOR BALAR
KEŞLER ALKOLİKLER EKSİK OLMUYOR
ZORBALAR HER YERDE EVİN İÇİNDE
SOKAKLARDA OKULDA KIŞLADA
HEMEN HEMEN HER YERDE NE ARARSAN VAR
ADETA YARINI GÖREMEYECEK GİBİ
HAYATI EMANETEN YAŞIYORUZ
NEREDEN GELDİĞİ
BELLİ OLMAYAN MUSIBETİN
ÜZERİMİZE NE GETİRECEĞİ BELİRSİZ
HER DEFASIZDA ACI ÇEKEN MAZLUMLAR ACİZLER
GELECEĞİ BELİRSİZ NESİLLERİMİZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Zorbalar her yerde 908 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zorbalar her yerde 908 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZORBALAR HER YERDE 908 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL