Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Selçuk Noyan
Selçuk Noyan

TAKILIYORUM

Yorum

TAKILIYORUM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

399

Okunma

TAKILIYORUM

TAKILIYORUM

Bundan sonra böyle takılıyorum
Beğenseniz de beğenmeseniz de
Artık kendimi böyle görüyorum
Beni sevseniz de sevmeseniz de

Duygu ve düşüncelerim önemli
Bazen bu şiirleri kaleme alırken
Hem pek çok şeyleri belirtmeli
Bir insan o atmosferi yaşarken

Düşünceleri her an yaşıyorum
Zamanı ve yeri de belli olmuyor
Ben kurallara bağlı kalmıyorum
Ama gene de her an yazıyorum

Tam ölene kadar da yazacağım
Parmaklarım parçalanana kadar
Son nefesimde durmayacağım
Ve takatim gitse bile azar azar

05.09.2023 Salı
Orhan tepe / cevizli - Kartal

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Takılıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Takılıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TAKILIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
6.9.2023 09:35:43
5 puan verdi
Düşünceleri her an yaşıyorum
Zamanı ve yeri de belli olmuyor
Ben kurallara bağlı kalmıyorum
Ama gene de her an yazıyorum

Tam ölene kadar da yazacağım
Parmaklarım parçalanana kadar
Son nefesimde durmayacağım
Ve takatim gitse bile azar azar

"Takılıyorum" Şiiriniz çok güzel, çok beğendim. Kaleminizden dökülen her söz, yüreğinizden gelen bir ses gibi. Sizinle tanışmak, şiir dünyasına yeni bir pencere açmak gibi. Eserlerinizi takdir ediyor, başarılarınızın devamını bekliyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL