Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
karabgli
karabgli

SEVGİLİYE

Yorum

SEVGİLİYE

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

384

Okunma

SEVGİLİYE

SEVGİLİYE
Hem yağım hem tuzumdun ekmeğimdin
Tenceremde kaynayan aşımdın benim
Bahçemde açan gül goncamdın solmayan
Koparmaya kıyamadığım gülümdün benim.

Hayatımdın sevgi bağımda bağımdın
Dallarında üzümüm bal veren arımdın
Ağlayan gözlerim gülen yüzümdün benim
Solmayan goncamdın bahçemde benim.

Akan sular gibi tertemiz doğdun içime
Yok, ettin kışımı döndürdün bahara
Kuşlar gibi beraberce kurduk yuvayı
Sevgimiz ile tükettik geçen yıllarımızı.

Ağacımdın gönlümün meyve veren dalında
Hem anaydın hem vefalı yârimsin benim
Sevmeye kıyamadığım bozulursun diye
Evimim neşesi bebelerimizin anasısın.
Durmuş Karabağlı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgiliye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiliye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL