Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

YAZ AKŞAMI

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

562

Okunma

YAZ AKŞAMI

YAZ AKŞAMI

Gün bitince akşam oldu
Gün batıyor seyrederim
Poyraz eser şu yüzüme!
Bekliyorum yaz akşamı!

Kalbimde ki garip hisler
Bu duygular beni besler
Akşam oldu güneş battı
Bekliyorum yaz akşamı!

O mevsimler geldi geçti
Hiç olmuyor inan sensiz
Pınar olmuş akar yaşım
Bekliyorum yaz akşamı!

Kanat çırpar uçar kuşlar
Gözlerimden aktı yaşlar,
Dert çekiyor şu yüreğim
Bekliyorum yaz akşamı!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yaz akşamı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz akşamı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZ AKŞAMI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
7.8.2023 12:25:08
5 puan verdi

*** YAZ AKŞAMI *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYIORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL